El cas de la mort del manter a Montjuïc el 2014 s’arxiva com un accident

El venedor ambulant, d'Utrillas, a Terol, va caure per un barranc de Montjuïc.

El cas de la mort d’un manter de Terol a Montjuïc, a l’agost de 2014, no tornarà a ser jutjat, ja que la titular del jutjat número 31 de Barcelona no troba nous elements que comportin una modificació de la causa, que va ser considerada un accident. El cas es va reobrir arran de l’assassinat d’un guàrdia urbà de Barcelona, que va ser trobat sense vida al maleter del seu cotxe al costat del pantà de Foix. Rosa Peral i Albert López són dos agents de la Guàrdia Urbana, que es troben a la presó acusats d’aquesta mort. La Fiscalia ha sol·licitat que s’arxivi, ja que no s’ha trobat un motiu que portés als detinguts a haver causat la mort intencionada de l’home, que va caure per un barranc durant una actuació policial.

Port de Tarragona