El magistrat Llarena comunica a Estremera que no existeix «raó processal» que impedeixi traslladar a Romeva i Junqueras

Oriol Junqueras

Pablo Llarena, magistrat del Tribunal Suprem, ha comunicat al director de la presó d’Estremera que no existeix cap «raó processal que condueixi a la custòdia dels processats en cap centre penitenciari concret» en referència a Raül Romeva i Oriol Junqueras. Per tant, serà la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries la qual pot decidir si els trasllada als centres penitenciaris de Barcelona i Brians II, tal com van sol·licitar mitjançant sengles escrits. Afirma el magistrat que la petició es va realitzar per «raons de vinculació familiar». El director del Centre Penitenciari Madrid VII (Estremera) va sol·licitar que se li informés de l’existència o no d’algun tipus d’inconvenient per procedir al trasllat.

Port de Tarragona