Tres morts a dos accidents de trànsit ocorreguts a la comarca d’Osona en tres hores

Archivo / Arxiu

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat de dos accidents ocorreguts ahir en un  termini de tres hores i on es van registrar tres víctimes mortals. El primer dels accidents es va registrar a la C-17z, al quilòmetre 72,5, al terme municipal de Les Masies de Voltregà a la una de la tarda.  Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió entre dos turismes i, com a conseqüència del xoc, va morir el conductor d’un dels vehicles. Es tracta d’un home, M.C.M., de 87 anys i veí de Vic que, segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), va morir en el trasllat a l’hospital. En el sinistre també va resultar ferida, en estat menys greu, la conductora de l’altre turisme implicat en l’accident que va ser traslladada al Consorci Hospitalari de Vic.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Quant a l’afectació viària, es va tallar la C-17z al punt de l’accident fins a les 21.30 h aproximadament que es va restablir la normalitat a la via.

A les quatre de la tarda, a uns vint quilòmetres del primer accident, es registrava la segona col·lisió. Segons informa el SCT Un tot terreny va sortir de la via. Com a conseqüència del xoc, van morir dos ocupants del vehicle; la passatgera posterior, M.S.P., de 84 anys i veïna de Santpedor, i el passatger davanter, P.R.J., de 88 anys, que va morir ahir a la nit a l’hospital Mútua de Terrassa, on va ser traslladat, i també veí de Santpedor. A més, en el sinistre van resultar ferides dues persones més, totes elles ocupants del turisme: un ferit greu i un altre de menys greu, ambdós traslladats a l’Hospital de Manresa.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La C-25 es va tallar en el punt de l’accident, en sentit Lleida, fins a les 17.30 h aproximadament, moment en què es va poder obrir un carril. Posteriorment, es va obrir del tot la via, tot i que es van registrar fins a 7 km de cues.

 

 

Port de Tarragona