Un mort i dos ferits en un despreniment de roques a la C-16 al seu pas per la Nou de Berguedà

El Servei Català de Trànsit informa que una persona ha mort i dues més han resultat ferides a conseqüència de l’esllavissada de roques que s’ha registrat al quilòmetre 111 de la C-16, al terme municipal de l’altura de la Nou de Berguedà. El succés s’ha registrat a les 13.47 hores, entre Cercs i Guardiola de Berguedà. Pel que sembla, algunes roques s’han desprès al pas de dos vehicles. Una de les pedres, de la mida d’una pilota de futbol, ​​ha impactat contra el conductor d’un dels vehicles, que ha perdut la vida a conseqüència del violent impacte. La persona que l’acompanyava ha patit ferides lleus i ha estat traslladat a un centre sanitari. El conductor de l’altre cotxe ha patit ferides lleus.

La circulació ha quedat completament interrompuda en tots dos sentits de la C-16 i els vehicles es desvien cap a la BV-4025 i la B-400, a través de Sant Corneli, el Jou i Vallcebre.

Port de Tarragona