Cremen dues naus, una a un càmping de Tamarit i una altra en una granja de Seròs

Imatge de l'incendi al cobert de Seròs. / Bombers

Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’una nau que s’ha incendiat a dos quarts d’aquesta matinada en un càmping situat a la platja de Tamarit, a Tarragona. També aquest matí, cinc dotacions han controlat l’incendi en una nau on s’emmagatzema palla en una granja de Seròs, al Segrià. en cap dels dos successos s’han hagut de lamentar danys personals.

L’incendi de Tamarit ha calcinat completament una nau de 300 metres quadrats, el sostre s’ha desplomat parcialment. La nau, aïllada de la resta del càmping i, per tant, no ha afectat els allotjats allà, s’utilitza per emmagatzemar materials de manteniment. Fins a una desena de dotacions han participat en l’extinció, que continuava en fase de control sobre dos quarts d’onze del matí. A aquella hora, encara romanien al lloc cinc unitats, tot i que el foc ja es trobava en fase de control.

Port de Tarragona