Detingut l’autor d’un tiroteig a Barcelona, que va ferir dos homes i que va fugir després de xocar contra quatre cotxes

Efectius de Mossos d’Esquadra han detingut l’home que ha disparat sobre dos quarts d’onze de la nit del dimecres a la confluència dels carrers Llobregós i Fastenrad, al barri del Carmel de Barcelona. L’arrestat té 46 anys i és de nacionalitat espanyola, i s’ha entregat a una comissaria dels Mossos. Segons informa la Policia catalana hi va haver dos ferits, que han anat amb familiars a l’hospital de la Vall d’Hebron. L’individu també està ferit i va fugir després de xocar amb un tot-terreny contra quatre cotxes estacionats. Hi hauria disparat en quatre ocasions, i la Policia ja té indicis sobre la identitat de l’individu. Al lloc dels agents s’han trobat amb sang i casquets i els vehicles danyats. El vehicle que condueix sembla que podria ser un tot-terreny Range Rover. Entre els veïns de la zona es comenta extraoficialment que podria tractar-se d’una venjança que estaria relacionada amb la delinqüència comuna, segons els Mossos, que no han donat avui detalls de la detenció.

 

 

Port de Tarragona