El raper Valtònyc queda en llibertat provisional després de lliurar-se avui a un jutge belga

Un jutge belga ha deixat avui en llibertat al cantant Josep Valtònyc, condemnat a Espanya per apologia del terrorisme, injúries a la Corona i amenaces. La decisió és provisional fins que un altre magistrat estudiï el seu lliurament. El raper és assistit pel mateix advocat que defensa a Puigdemont, Paul Bekaert, es va lliurar avui davant la justícia belga. El músic ha convocat la premsa a les cinc de la tarda d’avui amb un tuit en què expressa que «Avui és un gran dia. Espanya ja no juga al Mundial però jo segueixo en quarts de final. Roda de premsa a Brussel·les avui a les 17 hores comentant el partit i les jugades clau «.

L’Audiència Nacional va dictar el passat 24 de maig una ordre de recerca i captura nacional, internacional i europea davant la seva marxa d’Espanya perquè ingressi a la presó i compleixi la condemna de tres anys i mig de reclusió que li va imposar el tribunal.

Port de Tarragona