L’assassí confés de Vilanova declara que la nena va entrar sola al pis i que la va matar pensant que era un intrús

El detingut per la mort de la petita Laia, la nena de 13 anys de Vilanova i la Geltrú, ha declarat avui davant del jutge que va deixar per distracció la porta del seu pis oberta i que la menor va entrar sense que ell ho sabés. Llavors va sospitar que algú havia accedit a l’habitatge, va tancar la porta amb clau i va anar a la cuina per agafar dos ganivets per defensar-se del que ell pensava que era un intrús. Va al·legar que havia consumit cocaïna i que al trobar a la nena dins de casa va entrar en pànic i ho va fer per defensar-se, sense adonar-se que era una nena.

L’acusat va voler declarar avui de forma voluntària per donar detalls del succés que pel que sembla li han vingut a la memòria, una cosa que durant els primers dies no va succeir. La seva declaració s’ha estès per més de tres hores. En la seva declaració assegura que algú se li va abalançar quan va entrar en una habitació i que va reaccionar defensant-sense que el seu estat de consciència -alterado per les drogues- li fessin veure que era una nena.

Port de Tarragona