Un primer «encierro» dels Sanfermines se salda amb quatre hospitalitzats, un d’ells per una banyada

La banyada s'ha produit als pocs metres de la sortida dels bous. / RVT

Quatre persones van ser hospitalitzades aquest matí després d’un primer «encierro» de les festes dels Sanfermines 2018, el més greu d’ells patia una fractura oberta de tíbia. És pamplonès de 40 anys, com també ho és el ferit per banya de toro, de 25 anys, que ha estat banyegat en un gluti als pocs metres de la sortida dels toros. Entre els lesionats es troba un canadenc de 20 anys que ha patit una contusió en una cama.

Dos bous van quedar separats del cap de la manada en un recorregut mullat per la pluja. Es va pensar en els primers minuts després d’acabar la tancada que un segon corredor havia estat banyegat, però un cop al centre sanitari que va confirmar que havia patit la seva ferida -en capdavant- no es devia a banya de bou.

Port de Tarragona