Un taxista de Salou, ingressat a l’UCI després de patir una pallissa per part de tres individus que han lesionat a quatre Mossos

Els fets han passat a aquesta parada de taxis de Salou.

Un taxista de Salou, de 30 anys, es troba en estat greu a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital Joan XXIII de Tarragona després d’haver patit una pallissa per part de tres individus que ja estan detinguts. Quatre agents del cos de Mossos d’Esquadra han patit lesions lleus com a conseqüència de la reducció dels autors de la baralla, que s’han resistit a ser detinguts. Els fets han passat a la parada de taxis de la Font Lluminosa de Salou cap a les sis del matí quan un grup de tres joves no ha respectat l’ordre de la cua dels passatgers que esperaven taxi. El taxista, en comprovar que s’havien colat, s’ha negat a portar-ja que considerava que s’havien saltat la cua. En aquest moment, els tres individus, de 20, 23 i 30 anys, han començat a colpejar al conductor, al qual han llançat contra el terra, perdent el coneixement a conseqüència d’un cop rebut al cap i patint convulsions.

Una patrulla de la policia catalana ha localitzat a dos dels agressors, ajudat pels testimonis de la baralla. Altres persones que havien contemplat l’agressió, han aconseguit retenir el tercer jove fins que els Mossos han pogut detenir-lo. Dos dels arrestats tenen nacionalitat belga i el tercer és espanyol. Els detinguts seran posats a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Tarragona, acusats policialment d’un delicte de lesions i atemptat a agents de l’autoritat.

Aquesta és la segona agressió contra un taxista de Salou ocorreguda en els últims tres mesos, ja que el passat 8 de març es va produir un cas similar.

Tres joves de Reus, detinguts per pegar i robar un taxista de Salou que els va demanar que paguessin per avançat

 

 

Port de Tarragona