Detenen a Pont de Molins als narcos que van fugir de dos controls a Cambrils i Vandellòs aquesta matinada i als quals van disparar els Mossos

Els Mossos d’Esquadra han hagut d’utilitzar l’arma reglamentària durant aquesta matinada per intentar detenir tres narcotraficants que s’han saltat dos controls establerts a l’autopista A-7, entre l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, ha informat la policia catalana. L’operació, que continua oberta i sobre la qual s’ha decretat secret de les actuacions policials, va començar arran d’un control situat a la zona de Terres de l’Ebre, on una patrulla havia detectat un excés de velocitat en tres vehicles d’alta gamma.

Un bon nombre d’efectius de diferents àrees de Mossos, inclosos investigació, ARRO, trànsit i fins i tot Brimo van participar en el tancament de l’autopista establint controls per detenir els delinqüents, que viatjaven a gran velocitat. En arribar a un d’aquests controls, un dels vehicles es va aproximar a poca velocitat ja que no hi havia ningú al seu interior, el conductor havia saltat i fugia a peu. Un altre dels cotxes va fer un canvi de sentit abans d’arribar al control i va circular uns quilòmetres en sentit contrari fins que va abandonar el vehicle també a peu. Els dos vehicles confiscats estaven carregats amb haixix. L’operació continua oberta en la recerca dels tres delinqüents, que no han estat detinguts encara. En l’operació no s’ha registrat ferits, ni per part de la policia catalana, ni per la dels tres narcotraficants. Durant l’actuació, alguns agents han hagut de saltar per evitar es atropellats pels vehicles, que els ha envestit a gran velocitat.

AMPLIACIÓ:

Efectius de Mossos d’Esquadra han detingut els tres narcotraficants fugits a la localitat de Pont de Molins. Dos d’ells són de nacionalitat francesa i un d’ells espanyol. Una patrulla els ha detectat quan circulaven en un turisme Renault Clio en direcció a França.

Port de Tarragona