Els Mossos d’Esquadra agafen dos lladres mentre robaven a una casa de Reus

Porta que estaven forçant els delinqüents a Reus quan han estat sorpresos per la Policia.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes de 47 i 50 anys, de nacionalitats pakistanesa i espanyola, tots dos veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Una trucada al 112 per informar que dues persones estaven forçant la porta d’un immoble va alertar una patrulla dels mossos que estava fent tasques de prevenció a la zona. Ràpidament, els agents van arribar al lloc i van observar dos individus amb una palanca manipulant una porta.

Quan els homes es van adonar de la presència policial van marxar ràpidament i es van amagar darrera d’uns matolls situats en un carrar proper. Una segona patrulla de mossos que havia anat a la zona per donar suport va ajudar a tancar la zona. Llavors, quan els agents van arribar al lloc on els individus s’havien amagat, els dos homes van intentar fugir un per cada costat però els mossos els van poder interceptar.

En l’escorcoll, els homes portaven a sobre un tornavís. A més, un cop comprovat l’immoble on s’estava produint el robatori, els mossos van veure que el vidre de la porta estava trencat i hi havia encara una eina col·locada per fer palanca. Els detinguts, que sumen entre els dos 15 antecedents policials, han passat aquest matí a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Port de Tarragona