FLASH: Troben el cos sense vida del conductor del vehicle que ha caigut al canal de l’Ebre a Roquetes

Equip subacuàtic de Bombers de la Generalitat. / Arxiu

Les unitats subaquàtiques de Mossos i Bombers de la Generalitat han trobat després d’hores de recerca el cos sense vida del conductor del vehicle que aquesta matinada s’ha precipitat al canal dret de l’Ebre, a Roquetes. No obstant això, el dispositiu no s’ha desactivat, ja que podria donar-se el cas que en el vehicle viatgés alguna altra persona.

El cotxe ha quedat atrapat a les comportes del canal i va caure a dos quarts de cinc de la matinada, en sortir de la carretera per causes que es desconeixen, informen Bombers. La investigació ha estat complicada, no només pel corrent de l’aigua, sinó per la poca visibilitat de la qual disposen els submarinistes del cos policial. Es dóna la circumstància que fa pocs dies que un matrimoni va morir en caure el seu cotxe al mateix canal, al seu pas per Amposta.

 

Unitats subaquàtiques de Bombers i Mossos busquen el conductor d’un vehicle que ha caigut a un canal de l’Ebre a Roquetes

Port de Tarragona