Unitats subaquàtiques de Bombers i Mossos busquen el conductor d’un vehicle que ha caigut a un canal de l’Ebre a Roquetes

Canal on ha caigut el vehicle.

Unitats subaquàtiques de Mossos d’Esquadra busquen al costat de Bombers de la Generalitat al conductor d’un vehicle que ha caigut al canal de la dreta de l’Ebre, al seu pas pel terme municipal de Roquetes. El cotxe ha quedat atrapat a les comportes del canal i ha caigut a dos quarts de cinc de la matinada, al sortir de la carretera per causes que es desconeixen, informen Bombers. El fet que es busqui el conductor és una suposició, ja que cap testimoni ha confirmat el fet. També es desconeix si l’ocupant pot haver marxat del lloc pel seu propi peu. No obstant això, l’experiència dels equips de rescat els fan creure que aquest no ha estat el cas.

Hi és complicada, no només pel corrent de l’aigua, sinó per la poca visibilitat de la qual disposen els submarinistes del cos policial. Es dóna la circumstància que fa pocs dies que un matrimoni va morir en caure el seu cotxe al mateix canal, al seu pas per Amposta.

Port de Tarragona