El director del CNI compareixerà davant el Congrés per explicar la relació d’Intel·ligència amb els enregistraments de Corinna sobre el Rei emèrit

El general Félix Sanz Roldán, director del CNI, explicarà al Congrés l’actuació dels serveis d’Intel·ligència en relació al cas Corinna, destapat en els últims dies per El Espanyol i OK Diari. En les gravacions, fetes públiques per aquests dos mitjans digitals, es fa esment al fet que el rei Joan Carles la feia servir com a testaferro i tenia comptes a Suïssa. La compareixença es produeix a petició pròpia, encara que alguns polítics, com Alberto Garzón, havia mostrat el seu interès en aquesta compareixença. Ara, el Congrés haurà de decidir quin dia assigna a la comissió de Despeses Reservades de la Cambra, encarregada d’aquest tipus d’assumptes. Ara fa cinc anys ja es va tractar en aquesta comissió aquest tema, del qual es va desvincular el CNI.

Port de Tarragona