Una dona ferida i la línia R3 tallada durant tres hores després de la caiguda d’un cotxe a les vies del tren a Vic

Una dona ha resultat ferida després de caure amb el seu vehicle a les vies del tren, a Vic. El succés ha passat minuts abans de les sis de la matinada passada, quan, per motius que es desconeixen el turisme ha envestit la tanca protectora i s’ha precipitat des de cinc metres d’altura a les vies. La circulació de trens de la línia R3 de Rodalies ha estat interrompuda des d’aquesta hora fins a les 9:15 del matí i els passatgers de la línia afectada han estat traslladats per carretera entre Balenyà-Tona Seva i Vic. La ferida ha estat traslladada per el SEM a l’hospital de Vic amb lesions que no revestien gravetat. Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han tallat la tanca protectora per facilitar les tasques de la grua que retirava el vehicle. L’alerta Ferrocat va ser desactivada sobre dos quarts del matí.

 

Port de Tarragona