Un mosso fora de servei intercanvia trets amb quatre atracadors d’una joieria d’un centre comercial de Castelldefels

Un agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei ha intentat detenir els quatre atracadors d’una joieria de la coneguda cadena José Luis, al centre comercial Ànec Blau de Castelldefels, a Barcelona. S’ha produït un tiroteig i els individus han aconseguit fugir amb el botí i ho han fet amb un turisme Ford Fiesta que havien robat prèviament i que han abandonat minuts després a la propera localitat de Gavà. L’atracament s’ha comès a les 11 hores d’aquest matí. Ningú ha resultat ferit i alguns dels compradors del centre han pogut gravar en vídeo el procés del robatori, que ha durat uns minuts.

Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per localitzar els autors del robatori amb violència i intimidació. Els delinqüents han protegit la seva identitat de les càmeres amb caputxes, barrets i fins cascs de moto. Al centre comercial s’han viscut escenes de por en sentir els trets de bala.

AMPLIAREM

Port de Tarragona