Bombers troben a una persona calcinada en un incendi que s’ha iniciat en una casa de la Bisbal del Penedès

Casa unifamiliar ubicada en el número 17 de la calle Frament Rosat de la Bisbal del Penedès. / GM

Els Bombers de la Generalitat han trobat el cadàver d’una persona, calcinada en l’incendi que s’ha registrat a l’habitatge del número 17 del carrer Flamenc Rosat, a la urbanització el Papagai, dins el terme municipal de la Bisbal del Penedès. El foc s’ha iniciat minuts abans de les tres de la tarda i el cos ha estat trobat per bombers al menjador de l’habitatge unifamiliar. Cinc dotacions han extingit el foc en vint minuts. De moment es desconeix la identitat de la víctima. El foc només ha afectat l’estança on es va trobar el cos, on han cremat dos sofàs i la resta de l’habitatge tan sols ha quedat afectat pel fum i l’elevada temperatura, informa el cos d’extinció d’incendis de la Generalitat.

Port de Tarragona