El Cuerpo Nacional de Policia obre expedient a l’agent de la Verneda que va agredir el fotoperiodista Jordi Borràs

Foto: Quico Sallés

Un agent del Cos Nacional de Policia que treballa a les dependències de la comissaria de la Verneda, a Barcelona, serà expedientat per haver agredit el fotoperiodista Jordi Borràs ahir, dilluns, a la nit. Segons la versió de Borràs, quan sortia de l’Ateneu Barcelonès de cobrir la informació sobre la presentació de Crida Nacional per la República, el policia es va acostar a ell, es va identificar i després de cridar «Visca Espanya i Visca Franco», el va colpejar, fracturant el nas i produint-li diverses contusions. L’agredit va presentar denúncia davant els Mossos d’Esquadra.

L’agent de la Policia Nacional també ha presentat denúncia contra el fotoperiodista, que està especialitzat en cobrir informacions relacionades amb l’extrema dreta.

Port de Tarragona