Mossos i departament de Salut de la Generalitat investiguen la contaminació d’ampolles d’aigua mineral de la marca Condis-Aiguaneu

Els Mossos d’Esquadra han rebut una denúncia per part d’un consumidor que, en beure aigua del producte indicat, va patir efectes adversos lleus (irritació del tracte digestiu). Arran de les primeres investigacions, s’ha comprovat que alguns altres envasos d’aquesta presentació i lot feien mala olor quan s’obrien i mal gust en intentar ingerir-los.

Des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, tant bon punt s’han conegut el fets, s’han iniciat les actuacions de control i investigació en diferents empreses implicades, des de la cadena de supermercats en la distribució fins a l’empresa envasadora del Manantial AIGUANEU per tal d’esbrinar les possibles causes, així com la verificació de la retirada del producte del mercat. Es demana a les persones que puguin tenir aquest producte, del lot 120721, s’abstinguin de consumir-lo.

La cadena de supermercats Condis ha fet una retirada de la comercialització dels seus establiments dels envasos de 5 litres d’aigua mineral natural de la marca Condis, Manantial AIGUANEU, del lot 120721. L’Agència de Salut Pública de Catalunya anirà informant d’acord amb els resultats de les investigacions en curs.

Port de Tarragona