En llibertat provisional el jove francès acusat d’una violació en un càmping de Tarragona

Audiència Provincial de Tarragona.

El jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona ha decretat la llibertat provisional per a un ciutadà francès, de 18 anys, que va ser denunciat per una presumpta agressió sexual comès en la persona d’una menor en un càmping, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Els Mossos d’Esquadra el van detenir al migdia d’ahir i avui, en ser posat a disposició de jutjat de guàrdia, ha declinat fer cap declaració, tot i que s’ha posat a la seva disposició un intèrpret francès.

La menor tampoc ha volgut declarar al jutjat, el que ha motivat la decisió de decretar la seva llibertat, tot i que haurà d’estar a disposició del jutjat quan se li requereixi i el procés, de moment, continuarà obert per un delicte d’agressió sexual, que instruirà el Jugat d’instrucció 1 de Tarragona.

Port de Tarragona