La caiguda d’una branca d’una Sequoia sobre dos cotxes al campus universitari de Pamplona provoca sis ferits, un d’ells crític

La caiguda d’un arbre al campus de la Universitat de Navarra, a Pamplona, deixa un balanç de sis ferits, dos d’ells greus. Un dels ferits, un home de 30 anys, es troba ingresat a la Unitat de Cures Intensives en estat molt greu. El succés s’ha registrat minuts abans de les cinc de la tarda a causa del fort vent que ha afectat la capital navarresa. Una branca de grans dimensions d’una de les sequoies s’ha precipitat sobre dos vehicles i grup d’alacantins que acabaven d’arribar per participar en una reunió de científics. Els ferits més greus pateixen múltiples traumatismes i han estat traslladats al Centre Hospitalari de Navarra. En altres zones de Pamplona s’han registrat altres successos similars, encara que sense que s’hagin registrat ferits.

Port de Tarragona