FLASH: Detinguts els quatre atracadors de la joieria de Castelldefels en una operació en la que participen Mossos, Policia Nacional i la local de Sant Boi

Imagen tomada durante el atraco a la joyería del centro comercial Anec Blau.

Una acció conjunta entre Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia de Madrid i la Policia Local de Sant Boi de Llobregat ha portat a la detenció dels quatre presumptes atracadors d’una joieria a Calafell, informa la policia catalana. La investigació continua oberta per localitzar més persones relacionades amb el robatori, que es va cometre amb armes de foc i que un agent de Mossos que es trobava fora de servei va intentar avortar.

Un mosso fora de servei intercanvia trets amb quatre atracadors d’una joieria d’un centre comercial de Castelldefels

Port de Tarragona