Quatre ocupants d’un cotxe moren a Vidreres en un xoc frontal contra una furgoneta, on s’han registrat tres ferits

Quatre persones han perdut la vida en un greu accident de trànsit ocorregut a les cinc d’aquesta matinada a la carretera C-63 al seu pas pel terme municipal de Vidreres, a Girona. El succés ha tingut lloc al quilòmetre 9 per causes que s’estan investigant. Dos dels ferits són greus i un de lleu. El xoc s’ha produït entre el turisme, un Seat de color blanc, i una Renault Tràfic amb matrícula de Dinamarca. Un dels vehicles -que no ha estat especificat- ha envaït el carril contrari en un revolt. Bombers, Mossos i Sistema d’Emergència Mèdica (SEM) han atès l’emergència. La carretera ha estat tallada per espai de quatre hores, ja que pocs minuts després de les nou s’ha reobert al trànsit, un cop retirats els vehicles de la calçada.

Vicenç Gasulla, cap de la Comissaria de Mobilitat de Mossos, ha informat en roda de premsa que les causes de l’accident apunten a un excés de velocitat. Gasulla ha declarat que el turisme, un Seat en què viatjaven cinc persones, ha envaït el carril contrari per una pèrdua de control, on circulava la furgoneta, ocupada per dues persones. Al cotxe hi viatjaven cinc persones, quatre han mort i una es troba molt greu. Dels dos ocupants de la Renault Tráfic, un es troba lleu i un altre molt greu. El motor del turisme ha sortit disparat uns 20 metres, el que dona una idea de la violència de l’impacte.

Els quatre morts són una dona de 29 anys, veïna de la població de Sils; un jove de 26 de Salt i dos joves de 23 i 21 anys, veïns de Vidreres. El cinquè ocupant del cotxe i la dona que anava d’acompanyant a la furgoneta estan ingressats en estat crític a l’hospital Josep Trueta.

La velocitat indicada per al tram on s’ha produït l’accident és de 60 quilòmetres per hora, però, segons els investigadors de l’accident, el turisme circulava a una velocitat superior i ha pres malament la corba.

Port de Tarragona