Detenen tres joves francesos a Salou per intentar agredir sexualment una jove, a la qual van donar puntades de peu a l’defensar

La denúncia d’una noia als Mossos d’Esquadra ha portat a la detenció a Salou de tres joves de nacionalitat francesa com a presumptes autors d’agressió sexual en grau de temptativa i d’agressió. Els fets van passar la matinada de dissabte a la zona del carrer Brussel·les de Salou quan, segons la versió de la víctima, els tres joves li van fer tocaments, la van tirar a terra i li van donar puntades de peu quan es va queixar d’aquesta actitud i es va defensar. Després del fet, els joves es van donar a la fuga. Dos dels detinguts són menors i, després de declarar ahir a Mossos, van quedar a disposició dels seus responsables legals fins que la Fiscalia de Menors els citi per declarar.

AMPLIACIÓ:

El jutge ha rebut a un detingut major d’edat i a altres dos menors. Amb la participació dels tres s’han fet sis rodes de reconeixement (dos per cadascú d’ells) i en cap d’elles la víctima, que també ha prestat declaració en el dia d’avui,  ha pogut reconèixer als suposats autors, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. La Fiscalia, per tant, no ha demanat cap mesura cautelar. Els detinguts, tant l’adult com els dos menors, han quedat en llibertat provisional investigats pel delicte d’agressió sexual en grau de temptativa.

 

Port de Tarragona