Un mort i un ferit aquesta matinada en un tiroteig contra un cotxe a un carrer del Poblenou de Barcelona

Els trets s'han fet a la cruïlla dels carrers Ramon Turró i la Llacuna. / GM

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home i les ferides d’un altre, els dos amb arma de foc, al barri del Poblenou de Barcelona, al districte de Sant Martí de Barcelona. La Policia catalana ha rebut l’avís a les 02:38 hores de la localització de dos homes ferits dins un vehicle en la via pública. Diversos efectius policials i d’assistència mèdica s’han desplaçat al carrer de Ramon Turró cruïlla amb carrer de la Llacuna, on els han localitzat amb trets d’arma de foc.

Un dels homes ferits ha mort al lloc dels fets mentre els serveis mèdics han intentat reanimar-lo, i l’altre ha estat traslladat a centre hospitalari. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets i localitzar el presumpte o presumptes autors.

 

Port de Tarragona