Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti dos homes a Salou acusats de cometre onze robatoris a vehicles

Els sospitosos van ser sorpresos a l'avinguda Països Catalans. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 33 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona, com a presumptes autors d’onze robatoris amb força a interior de vehicle, un d’ells en grau de temptativa. Els fets van tenir lloc vora les 02.50 hores de la matinada de diumenge quan una patrulla de mossos, que estava realitzant tasques de prevenció de robatoris per la població de Salou, va escoltar com sonava una alarma d’un vehicle a l’avinguda dels Països Catalans en sentit a l’avinguda Joan Fuster.

Immediatament, els agents van desplaçar-se a l’altura del carrer d’on provenia el so de l’alarma i van observar just al cantó dret del carrer dos homes amagats a l’interior d’un vehicle.

Acte seguit, la patrulla va identificar-los i en l’escorcoll del vehicle van localitzar diferents objectes susceptibles per cometre robatoris a vehicles tals com dues lots, dues navalles i un ganivet.

Paral·lelament, una altra patrulla de mossos va fer comprovacions pels voltants d’on estaven sent identificats els lladres i van localitzar una onzena de vehicles amb els vidres trencats i un darrer forçat i amb petits impactes al vidre. Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir-los acusats d’onze robatoris amb força a interior de vehicle.

Els detinguts, que sumen entre els dos 44 antecedents policials, van passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs. Es dona el cas que els dos individus han estat detinguts en diverses ocasions a Tarragona per robatoris amb força a interior de vehicle. Per aquest motiu, els mossos investiguen si aquests dos homes tindrien relació amb els darrers robatoris a interior de vehicle que s’han produït a la ciutat.

 

Port de Tarragona