Una conductora mor a Avià i un motorista a Calafell, dues noves víctimes que agreugen una preocupant estadística d’accidents letals a Catalunya

archivo / arxiu

Una conductora ha perdut la vida en un accident de trànsit ocorregut a les dotze del migdia a Avià, a la comarca del Berguedà, i un motorista ha mort a tres quarts de vuit al terme de Calafell. Són dos morts més que empitjoren una estadística letal a les carreteres catalanes que està donant xifres molt preocupants el 2018.

El primer dels accidents mortals d’avui s’ha registrat al quilòmetre 2 de la carretera BV-4135. Per causes que s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via. Com a conseqüència de la topada, ha mort la conductora i única ocupant del turisme, E. R. S, de 53 anys i veïna d’Avià. Arran de la incidència, s’han mobilitzat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat el servei de suport psicològic.

Motorista a Calafell

El segon sinistre s’ha produït a la carretera TV-2126 que comunica Calafell amb la població de Bellvei, dins el terme de la primera de les localitats. La víctima mortal és el conductor d’una motocicleta, I.N.A., de 21 años y vecino de Segur de Calafell, que s’ha sortit de la via per causes que s’estan investigant. El SEM ha activat el seu helicòpter i tres ambulàncies, i Bombers de la Generalitat també ha anat al lloc de l’accident. Arran de l’accident, la via ha estat tallada en ambdós sentits durant al llarg de dues hores.

Port de Tarragona