Detingut per matar a punyalades un home durant una baralla iniciada en un bar de Salt

En este lugar, frente al bar La Cova, se ha producido el homicidio. / GM

Un home de 54 anys ha estat detingut aquesta matinada per acabar amb la vida d’un altre home, de 45 anys, amb el qual han mantingut una baralla en un carrer de Salt. El succés s’ha registrat a les onze d’aquesta nit passada al carrer Doctor Ferran de la localitat gironina, davant del bar La Cova. La localitat es troba en festes majors, el que va provocar que existís en els carrers una major afluència de persones. L’enfrontament s’ha iniciat a l’interior de l’establiment, concretament als lavabos, on el presumpte homicida va intentar amagar l’arma després de l’agressió.

Al lloc hi han acudit els serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han realitzat maniobres de reanimació a la víctima, tot i que no han aconseguit la seva fi, ja que l’home ha mort. Policia Local de Salt i Mossos d’Esquadra han acudit al lloc i han tallat el carrer davant l’expectació que ha produït el fet. La policia catalana ha detingut el presumpte autor del crim. La mateixa víctima seria la que hauria tret una navalla, que l’agressor li hauria arrabassat i, amb ella, li hauria ferit mortalment. Homicida i víctima són de nacionalitat espanyola i veïns de Girona i Salt.

Port de Tarragona