Un home mor després de caure al buit quan visitava amb la seva família la roca de Sa Palomera, a Blanes

Foto: Olga Garsaball / Ajuntament Blanes

Un turista alemany de 56 anys ha mort després de caure al buit de manera fortuïta quan visitava amb la seva família la roca de Sa Palomera, a Blanes, informa l’ajuntament de la localitat. El fet s’ha produït a dos quarts de la nit d’avui. Després de precipitar la víctima, s’han activat diversos mitjans d’emergència i s’ha intentat la seva reanimació, tot i que no ha estat possible, i ha mort. Tot el perímetre de la zona s’ha acordonat. Dos membres de la família de la víctima l’acompanyaven quan s’ha precipitat accidentalment. Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per conèixer els detalls del cas. La Policia Local protegien el lloc fins a l’arribada de l’autoritat judicial, que havia d’aixecar el cadàver. Van atendre l’emergència, a més de la policia catalana i la Policia Local, membres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers de la Generalitat i Protecció Civil.

Port de Tarragona