Un jove francés de 20 anys mor en un accident de trànsit a l’AP-7 al terme de Vilablareix

Archivo / Arxiu

Un conductor francès, R.M.B.F., de 20 anys, va morir ahir a l’AP-7 al quilòmetre 64, al terme municipal de Vilablareix (Gironès) en sentit sud, informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que s’estan investigant, hi va haver una sortida de via d’un turisme a les 21,35 hores. A més de la víctima mortal, el passatger davanter del vehicle va resultar ferit menys greu i va ser evacuat a l’Hospital Santa Caterina de Salt. Arran de la incidència, es van mobilitzar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, es va tallar la via es sentit sud entre les sortides 7 i 8 tot i que es feien desviaments. Posteriorment, a les 22.07 h es va poder obrir un carril i la circulació es va normalitzar a la mitjanit.

Port de Tarragona