Detingut al Senegal l’assassí i violador que no va tornar a la presó del Dueso després d’un permís

Guillermo Fernández Bueno, el perillós assassí i violador que no va tornar a la presó del Dueso, a Cantàbria, després d’un permís, ha estat detingut al Senegal. L’arrest ha estat possible gràcies a la coordinació entre agents del Cos Nacional de Policia i la policia de Senegal. Fins a arribar a aquest país, el reclús fugat i la seva parella, van creuar per un lloc no autoritzat a la frontera de Mauritània, moment en què van ser detectats.

Guillermo Fernández complia condemna per la violació i assassinat d’un empleada d’una cafeteria de Vitòria l’any 2000. Se li buscava des del diumenge 21 de juliol, quan no va tornar a la presó. Fonts policials intuïen que la seva parella, que havia estat treballadora social, va poder haver-li ajudat en la seva escapada. Després de la detenció, s’estan realitzant comprovacions per confirmar la seva identitat de forma oficial.

Port de Tarragona