Evacuen un avió de Ryanair al Prat a l’incendiar-se el telèfon mòbil d’un passatger

Un avió de la companyia Ryanair amb destinació a Eivissa ha estat evacuat mitjançant el tobogan inflable després que el telèfon d’un passatger s’incendiés a l’aeroport del Prat, a Barcelona. El fet ha activat el protocol d’emergència, que obliga a desallotjar l’avió d’aquesta manera, encara que cap dels ocupants de la nau ha resultat ferit. El succés ha ocorregut en el vol de les tres i quart, mentre per megafonia es demanava als passatgers que posessin els seus dispositius en «mode avió» quan el telèfon d’un passatger ha començat a emetre, primer fum, i després flames. Els passatgers, que s’han espantat davant les flames i les instruccions de la tripulació, han hagut de sortir de l’avió lliscant pel tobogan a tota velocitat, impulsats pel personal de bord, que ha actuat amb celeritat aplicant el protocol d’emergència.

Port de Tarragona