Mor un voluntari d’ADF quan es traslladava a extingir un incendi a Castellet i la Gornal

Arxiu / Helicòpter SEM

Un voluntari d’Agrupació Defensa forestal (ADF), JMHG, de 50 anys, ha mort a dos quarts de cinc de la tarda en un accident de trànsit a l’Arboç, quan es dirigia a un incendi que es va iniciar avui al terme de Castellet i la Gornal. A més de la víctima mortal, veí d’Avinyonet, també va resultar ferit greu el passatger davanter del camió, que ha estat traslladat en helicòpter a l’hospital de Bellvitge.

Per causes que s’estan investigant, el camió que conduïa el mort s’ha sortit de la N-340 i ha bolcat. El succés ha mobilitzat cinc patrulles Mossos d’Esquadra, sis dotacions Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat, a més de quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via ha quedat tallada en els dos sentits, provocant més de tres quilòmetres de retencions, informa el Servei Català de Trànsit.

Port de Tarragona