Dos detinguts per robar bicicletes elèctriques a Tarragona i per possessió d’haixix

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 32 i 36 anys, de nacionalitats marroquina i espanyola, veïns de la Canonja i Tarragona, com a presumptes autors del furt de dues bicicletes elèctriques i per posseir 38 grams de haixís. La investigació es va iniciar el passat 21 de juliol arran de la denúncia d’uns turistes que van informar que havien patit el furt de dues bicicletes elèctriques valorades en 4.500 euros. Algú va tallar amb unes cisalles el cadenat que els propietaris havien posat a les bicicletes, mentre feien compres a Tarragona.

Amb la informació facilitada i les gestions sobre el terreny, els mossos van poder identificar els presumptes autors del furt. Es tractava de dos homes coneguts policialment perquè acumulen nombrosos antecedents per fets delictius.

El passat dilluns una dotació de seguretat ciutadana, que feia patrullatge preventiu per Tarragona, va veure un home circulant amb un ciclomotor sense portar el casc. Un cop aturat, els mossos van comprovar que es tractava d’un dels sospitosos del furt que investigaven i el van detenir. Quan van escorcollar-lo per traslladar-lo a dependències policials, li van trobar a sobre una peça d’haixix de 38,74 grams i 175 euros en bitllets fraccionats, amagats en un paquet de mocadors.

La investigació va continuar i dimarts 31 de juliol, els mossos van detenir el segon presumpte autor del furt de les bicicletes a Tarragona. Els dos detinguts van passar dimecres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona