Un incendi arrasa set hectàrees al polígon industrial Tecnoparc de Reus i obliga a tallar la C-14

Imatge aèria facilitada per Bombers de l'incendi de Tecnoparc.

Vuit dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre mitjans aeris van lluitar aquesta tarda contra un incendi que ha arrasat més de set hectàrees de vegetació a la zona del polígon Tecnoparc de Reus, van informar Bombers. El foc va obligar a tallar la C-14 en tots dos sentits de la marxa i la carretera d’accés al polígon fins a les cinc de la tarda. Les flames van arribar a pocs metres d’alguna empresa. De fet, les flames van arribar a afectar una nau, que afortunadament estava abandonada. L’incendi es va originar minuts abans de les tres de la tarda i el vent i les altes temperatures van ajudar a la seva expansió.

El lloc, urbà i proper a diferents factories, va provocar que des Bombers s’enviessin un elevat nombre de dotacions, que va arribar a superar la dotzena de mitjans terrestres més tres helicòpters i dues avionetes. Es va aconseguir extingir el foc abans que arribés la nit, encara que en el lloc va quedar un reforç per evitar que es reactivés. El fet que l’incendi fos clarament visible des Hospital Sant Joan (a 800 metres) i prop de zones poblades, va alertar els veïns i als mitjans d’extinció.

Port de Tarragona