El jove de Reus que va atropellar mortalment dos ciclistes a Montbrió, portava la «L» de novell i va donar positiu en la prova de drogues

Els Mossos d’Esquadra posaran a disposició judicial en les pròximes hores al jove de 18 anys i veí de Reus, que ha atropellat un grup de quatre ciclistes a la carretera T-310 al terme de Montbrió del Camp, dos dels quals han mort instantàniament, informa la policia catalana. Per motius que encara no s’han donat a conèixer, el vehicle que conduïa ha envaït el carril contrari i ha envestit frontalment als ciclistes. El fet ha ocorregut minuts després de les vuit del matí al quilòmetre 8 de la via, que ha quedat tallada. El jove conductor, que duia la «L» de novell, està acusat de conduir sota els efectes de les substàncies estupefaents, conducció temerària i dos homicidis per imprudència greu.

Al seu costat, viatjava un altre jove en el vehicle. Els morts eren veïns de la propera localitat de Riudoms, de 58 anys d’edat.

Conductor detingut a Sant Adrià per provocar un accident mortal

Els Mossos també han detingut un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Adrià de Besòs, per haver-se donat a la fuga després de provocar un accident en què va morir una jove que viatjava en una motocicleta. El succés es va produir minuts abans de les set de la tarda al quilòmetre 97,5 de l’autopista C-32, dins el terme d’Argentona. Testimonis presencials del xoc van informar a les policia catalana que el vehicle que conduïa el detingut va provocar la caiguda de la motocicleta i els seus ocupants van xocar contra la tanca protectora de la via. El turisme va fugir ràpidament del lloc. Prèviament, segons els mateixos testimonis, el cotxe circulava de manera temerària, realitzant constants canvis de carril per avançar els vehicles que el precedien, informen Mossos.

A conseqüència del xoc, la passatgera de la moto, una dona de 34 anys, veïna de Barcelona, ​​va morir a l’acte, mentre que el conductor de la motocicleta va ser traslladat en helicòpter a un hospital de Badalona en estat crític.

A través de la identificació del vehicle, agents de Mossos, es van desplaçar al domicili del titular del vehicle, a Sant Adrià de Besòs. Allà, el conductor va reconèixer els fets i va ser detingut. Se li va fer una prova de detecció d’alcohol i de drogues, donant positiu en les dues ocasions. La alcoholèmia va donar un resultat de 0,31 mg / l. El detingut serà posat a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró.

Port de Tarragona