Els Mossos identifiquen la jove que va morir en un un festival de música de Mollerussa com una veïna d’Andorra de 30 anys

CAP de Mollerussa, donde murió la joven. / GM

La policia catalana identificat a una jove que va morir al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Mollerussa, a Lleida, on va ser traslladada pels serveis sanitaris previstos pel festival The End of The World, on assistia. Es desconeixen les causes de la seva mort, tot i que va patir una indisposició i va ser trobada inconscient, el que va provocar el seu trasllat minuts abans de les vuit del matí. Efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) van anar al CAP, encara que res van poder fer per salvar la vida. El fet que la noia no portés amb si cap documentació ha fet necessari que s’investigui la seva identitat per altres mitjans. L’autòpsia determinarà la causa de la mort.

ACTUALITZACIÓ: La dona ha estat identificada com Sara L’Almi Jami, publica el Diari d’Andorra. És una veïna d’aquest país, de 30 anys, que treballava com a auxiliar d’infermeria al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

Port de Tarragona