FLASH: Dos ciclistes de Riudoms moren atropellats en un accident de trànsit a Montbrió del Camp (Tarragona)

Archivo

Dos ciclistes han perdut la vida en un accident de trànsit registrat pocs minuts després de les vuit d’aquest matí al terme municipal de Montbrió del Camp, va confirmar el Servei Català de Trànsit, que de moment no disposa de la informació sobre les víctimes. El succés ha tingut lloc a les vuit del matí al quilòmetre 8 de la carretera T-310. Un turisme hauria atropellat els ciclistes, amb domicili a Riudoms, i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per conèixer les causes que han portat a aquest atropellament. El SCT informa que la via ha estat tallada i es desvia el trànsit per altres carreteres.

ACTUALITZACIÓ: 

El conductor del turisme ha estat DETINGUT, com a pressumpte autor de dos delictes d’homicidi per imprudència, confirmen els Mossos d’Esquadra que informaran en els propers minuts de les circumstàncies de l’accident i la identitat del conductor i l’acompanyant del vehicle. Tot i que no s’ha confirmat encara oficialment, hauria donat positiu en un test de drogues. La Policia catalana donarà detalls d’aquesta detenció en els propers minuts.

Port de Tarragona