S’entrega als GEO l’home que ha matat el seu sogre a Pamplona i s’ha atrinxerat al seu pis

Al cinquè pis d'aquest edifici s'ha fet fort el presumpte homicida. / GM

L’home que ha matat presumptament el seu sogre i s’ha atrinxerat durant hores en un pis del barri de Sant Jordi de Pamplona, ha acabat lliurant-se als GEO a les 20:40 hores, publica Diari de Navarra. L’home, el nom és Moisès, és molt conegut al barri i posseeix antecedents penals. Pel que sembla ha disparat al capdavant del seu sogre aquesta tarda i després s’ha fet fort al costat de la filla de la víctima al seu habitatge, en un cinquè pis. Pel que sembla, responsables dels GEOs han negociat amb el atrinxerat sense obtenir resultats inicialment, tot i la col·laboració d’algun veí. Mentrestant, el presumpte homicida amenaçava amb llançar-se si els policies accedien a l’habitatge.

En accedir al garatge de l’edifici s’ha trobat el cos sense vida de la víctima i en l’ascensor també es van trobar taques de sang, segons Diari de Navarra.

Port de Tarragona