El jutge deixa en llibertat el jove que va envestir els ciclistes a Montbrió i envia a la presó el conductor que va fugir a Argentona

Juzgados de Reus. /GM

La magistrada titular del jutjat de guàrdia de Reus ha pres declaració aquest matí al jove de Reus que va atropellar mortalment dos ciclistes a Montbrió del Camp, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Després de la seva declaració, i la dels testimonis de l’accident, ha acordat la seva posada en llibertat provisional, tot i que dicta mesures cautelars com la retirada del carnet de conduir i el passaport. Així mateix, se li ha prohibit sortir del país i l’obliga a personar setmanalment davant el jutjat. La causa judicial està oberta pels delictes de conducció temerària i dos homicidis per imprudència.

Presó per al conductor que va envestir una moto a Argentona

No ha passat igual amb el conductor de Sant Adrià de Besòs acusat de la mort d’una passatgera i lesions greus al conductor d’una motocicleta, al qual va envestir. Posteriorment, va fugir del lloc de l’accident. El jutjat de guàrdia de Badalona l’ha rebut i el magistrat ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança. La causa està oberta pels suposats delictes de conducció temerària, lesions greus per imprudència, homicidi per imprudència i omissió del deure de socors, entre d’altres, informa el TSJC. El jutjat de Badalona s’inhibirà a favor del jutjat d’Instrucció número 3 de Mataró, competent per lloc i data dels fets investigats.

Port de Tarragona