L’onada de calor s’emporta la vida de dos homes a Tarragona

Villa romana de Centelles, en cuyos alrededores vivía una de las víctimas. / GM

Dos homes van ingressar a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona durant el dijous i el dissabte passat en situació crítica després de patir sengles cops de calor, i van morir a les poques hores, informa Protecció Civil de la Generalitat. Un dels pacients havia ingressat dijous i va ser portat directament a la UCI (Unitat de Cures Intensives), on va morir dissabte. Aquest pacient, que anava indocumentat, va ser trobat en un carrer de Constantí, propera a la vila romana de Centelles i encara no ha estat identificat.

Dissabte, 4 d’agost, un altre home de 60 anys va ingressar en el mateix centre sanitari en estat crític, traslladat des del barri de Campclar de Tarragona. Com en el cas anterior, tampoc portava amb si cap documentació, i va morir el mateix dissabte.

Amb aquestes morts, ja són tres els casos que s’han registrat a Catalunya com a conseqüència de l’onada de calor que afecta el país.

Port de Tarragona