Un nicaragüenc, detingut com a presumpte autor de l’estrangulament d’una jove alacantina a Costa Rica

Foto: Ministerio de Seguridad Pública. Costa Rica.

El Ministeri de Seguretat Pública de Costa Rica ha informat de la detenció d’un individu, de cognom Díez, de 33 anys i nacionalitat nicaragüenca, com a presumpte autor de l’assassinat d’una jove alacantina en aquest país. S’ha informat que la identitat de la víctima és Arantxa Gutiérrez López, de 31 anys. La jove turista espanyola va sortir a caminar pels voltants de l’hotel on s’allotjava, a la zona de Barra de Tortuguero, a la província de Pococí Llimona. Davant la tardança a tornar, el seu marit va alertar el personal de l’hotel, que va trobar el seu cos en un sender amb senyals d’haver estat estrangulat. Es desconeix el mòbil de l’assassinat i s’ha iniciat una investigació per conèixer les circumstàncies que van portar a actuar amb violència cap a la dona. El presumpte assassí va ser detingut en un immoble abandonat on s’havia refugiat, ja que la seva situació al país era irregular.

Port de Tarragona