Complicat servei policial a Vigo: un individu va donar cinc minuts als agents per arribar a casa, o matava la seva dona

Comissaria del Cuerpo Nacional de Policia a Vigo. /GM

La Policia Nacional va haver d’enfrontar a Vigo a un complicat servei, a jutjar per la tensa situació a la qual un individu va col·locar als agents, als quals va cridar dient: «Teniu cinc minuts per arribar al lloc o mato a la meva dona», informa Diari de Girona. Els agents van acudir al domicili, la porta estava oberta. Al fons de l’habitatge se sentien els crits d’una dona, que l’individu mantenia amb el cap agafada amb una mà i amb l’altra un ganivet. «No se us acudeixi entrar, ni donar un pas, que la mato», va cridar l’home.

La situació era molt tensa i mentre un d’agents intentaven negociar amb l’home perquè desistís de la seva actitud, un altre policia va aconseguir abalançar sobre ell i treure-li el ganivet. Va ser necessària la intervenció de quatre policies, davant la forta resistència que oferia, ja que llançava puntades de peu als agents i es donava cops contra els mobles del pis. El malson no va acabar allà, ja que els policies el van traslladar a un centre sanitari veient el seu estat alterat. Però l’home es va negar a ser assistit. La seva agressivitat també va sorgir dins de l’ambulància, on l’acompanyaven diversos agents.

Un cop fora de perill la dona i ell en els calabossos, s’obtenen els seus antecedents per violència de gènere amb una altra parella. I li constaven tres detencions anteriors pel mateix tipus de delicte. L’arrestat va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 de Vigo.

Port de Tarragona