Nova víctima mortal a la N-340, en aquesta ocasió un xoc entre un camió i una furgoneta a Alcanar

En aquest punt quilomètric s'ha registrat l'accident mortal. / GM

J.B.G., un veí de Santa Bàrbara de 56 anys, ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit ocorregut a la carretera Nacional 340, al seu pas per Alcanar, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). El succés es va produir a un quart de set al quilòmetre 1066. Per causes que s’estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre un camió i una furgoneta. Com a conseqüència del xoc va perdre la vida el conductor de la furgoneta.

Sis patrulles dels Mossos d’Esquadra van tallar el trànsit en els dos sentits de la via i el trànsit va patir restriccions durant més de quatre hores. En l’emergència també participar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona