Nova víctima a les carreteres catalanes, un conductor d’Oliana mor en un xoc entre dos cotxes a Bassella

Archivo / Arxiu

Nova víctima mortal a les carreteres catalanes, que agreuja encara més un negre balanç que sembla incessant. En aquesta ocasió ha estat un veí d’Oliana, I.B.F., de 41 anys, que ha perdut la vida en un xoc entre dos turismes ocorregut a dos quarts de nit d’ahir. L’accident va ocórrer per causes que encara s’estan investigant al quilòmetre 131 de la C-14, al seu pas pel terme municipal de Bassella, a la comarca lleidatana de l’Alt Urgell.

La col·lisió va ser frontal i, a més de la víctima mortal, també es van registrar tres ferits, que van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova, a Lleida. Tres patrulles de Mossos, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM van atendre l’emergència. A les onze del matí s’ha normalitzat la circulació a la carretera.

Port de Tarragona