Segon accident laboral en l’entorn rural a Catalunya: un home mor a Ciutadilla en cedir el sòl d’una granja

Un home de 59 anys, veí de la comarca urgellenca de Ciutadilla, ha mort després que cedissin les bigues de la granja on treballava. El succés s’ha produït pocs minuts abans de les sis de la tarda quan conduïa un vehicle amb el qual portava a terme tasques de neteja a la planta superior. Les bigues de la planta en la qual treballava han cedit i l’home s’ha precipitat, al costat del vehicle, a la planta inferior. Els serveis d’emergència no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

Aquest és el segon accident mortal que es registra a Catalunya en l’entorn rural, ja que diumenge passat un jove francès que feia pràctiques en una masia de Rupit va morir a l’cop al cap amb una biga quan pujava a un remolc.

Port de Tarragona