Evacuen 400 persones a un hotel de Lloret per un incendi a la bugaderia

Imatge d'una actuació de Bombers a un pàrquing de Lleida el passat dilluns.

Les persones que ocupaven un hotel a Lloret de Mar han estat evacuades per un incendi que s’ha iniciat a la bugaderia de l’establiment de matinada. En el succés no hi ha hagut danys personals. Els Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció de l’incendi a l’hotel de cinc plantes de Lloret de Mar situat al número 3 del passatge Grau. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 01.27 hores, ha afectat totalment la bugaderia ubicada a la quarta planta de l’hotel.

En l’extinció de l’incendi, el qual estava totalment desenvolupat a l’arribada dels efectius dels Bombers de la Generalitat, han treballat 8 dotacions. A les 02.07 l’han pogut donar per controlat i extingit a les 02.43 hores, moment en què han procedit a ventilar la quarta planta afectada també pel fum, i a revisar les afectacions a la resta de plantes e l’edifici.

Les persones de l’hotel, el qual té una capacitat d’unes 400 persones, han estat la majoria autoevacuades, excepte algunes que s’han confinat en 5 habitacions, acompanyades per efectius de la Policia Local, i a la terrassa superior. Totes elles han pogut sortir un cop l’incendi s’ha donat per apagat i ningú no ha resultat ferit.

A causa de l’incendi, la quarta i tercera planta de l’ala de l’hotel on hi havia la bugaderia cremada han quedat clausurades. Així mateix han quedat tancades quatre habitacions més de la primera i la segona planta afectades també per l’aigua de l’extinció. La resta pot continuar operant. Els Bombers han acompanyat a les persones que se les havia de reallotjar per recollir les seves pertinences.

Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra.

Port de Tarragona