Troben mort l’excursionista de Sabadell desaparegut i que es buscava des del dimarts a la Vall de Cardós

El dispositiu de recerca s'havia intensificat aquest mati.

Bombers de la Generalitat informen que a les 11.37 hores, ha estat localitzat el cos sense vida de l’home de 54 anys, veí de Sabadell,  que estava desaparegut des del dimarts a la Vall de Cardós, a Estaon. L’home ha estat localitzat sense vida al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11. Els Mossos d’Esquadra estan efectuant ara els tràmits judicials pertinents per poder fer l’aixecament de la víctima.

El dispositiu coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha intensificat aquest matí. Ha comptat amb la mobilització d’onze dotacions i l’helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat (amb el Grup Caní de Recerca, GCR, i el Grup d’Actuacions Especials, GRAE), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d’Intervenció en Muntanya. També han participat en la recerca persones voluntàries de la zona. La recerca va començar a les 15.13 hores del dimarts dia 7, quan es va rebre l’avís de la desaparició d’aquest home. Segons les informacions facilitades, l’home havia sortit a caminar i no havia tornat a l’hora que es preveia.

Port de Tarragona