Els dos policies assassinats al Canadà són un oficial de 45 i una agent de 43 anys

Sara Mae Helen Burns, de 43 anys i Lawrence Robert Costello, de 45, són els dos policies que han estat assassinats en el tiroteig que s’ha registrat aquest matí a la localitat canadenca de Fredericton, informa la policia d’aquesta localitat. La identitat dels dos civils morts en el mateix succés no ha estat revelat encara, així com el nom del detingut. El succés s’ha registrat cap a les vuit del matí (a la una de la tarda, hora espanyola).

En el succés s’ha arrestat l’autor dels trets, que ha resultat ferit greu i es troba hospitalitzat. La Policia canadenca es troba en plena investigació per conèixer el mòbil i els detalls de l’atac que, segons sembla, s’ha produït des d’una finestra armat amb una arma llarga.

Port de Tarragona